Den Haag - Straatroof Paul Krugerlaan, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Den Haag - Straatroof Paul Krugerlaan, politie zoekt getuigen

Den Haag - Twee nog onbekende mannen op een scooter beroofden donderdag 3 oktober een 45-jarige man van zijn mobiele telefoon op de Paul Krugerlaan in Den Haag.


Het slachtoffer liep rond 11.30 uur op de Paul Krugerlaan. Hij stak daar, ter hoogte van een ING-automaat, al bellend de straat over, toen hij een scooter hard aan zag komen rijden. Hij liep snel door om de scooter niet tot last te zijn. Toen deze passeerde voelde het slachtoffer echter een harde duw in zijn rug waardoor hij ten val kwam. Tevens werd zijn mobiele telefoon uit zijn hand gerukt. De verdachten reden hard weg in de richting van het Paul Krugerplein. Het slachtoffer liep gelukkig geen verwondingen op bij de val.

Signalement

Er is slechts een summier signalement van de verdachten bekend. Beide mannen droegen een helm, waarvan één helm zwart met rood gekleurd was De scooter is zwart van kleur en is vermoedelijk een motorscooter.

Tips? Bel de politie!

Heeft u getuige geweest van deze beroving? Of heeft u informatie die de politie kan helpen met het onderzoek en het vinden van de daders? Neem dan contact op met het straatroventeam van Politie-eenheid Den Haag via 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan! Bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.