Den Haag - Gewelddadige poging beroving, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Den Haag - Gewelddadige poging beroving, politie zoekt getuigen

Den Haag - De politie onderzoekt een poging tot beroving van een 18-jarige Hagenaar en zoekt daarbij getuigen.


Drie mannen probeerden het slachtoffer woensdag 23 oktober rond middernacht op het Hildebrandplein te beroven van zijn iPhone. De drie daders gebruikten daarbij veel geweld.

Het slachtoffer stond te wachten op de tram toen het drietal op twee scooters kwam aanrijden. Eén van de mannen stapte op hem af en vroeg of hij kon vertellen hoe laat het was. De man zag dat de vraagsteller zelf een horloge droeg en rook direct onraad. Toen hij geen antwoord gaf, werd hij geslagen. Toen de man zich verweerde kreeg de man een klap met een slagvoorwerp dat één van de drie daders uit zijn buddyseat haalde. Toen er een onbekende automobilist aan kwam rijden en vanuit het raam iets riep tegen de drie belagers, hielden ze op en gingen zij er vandoor. Het slachtoffer moest zich onder doktersbehandeling stellen.

Signalement

Van de drie verdachten is het volgende signalement bekend: Drie mannen met een donkere huidskleur rond de leeftijd van 25 / 30 jaar oud en circa 1.80 mtr lang. De drie mannen hadden één of meerdere gouden tanden en ze droegen zwarte helmen. Onder hun helmen was lang rasta haar zichtbaar. Eén van de daders droeg een zwarte lange leren jas. De drie daders verplaatsten zich op twee grijze Piaggo Zip scooters.

Tips? bel de politie

De politie zoekt getuigen. Heeft u tips of informatie over het drietal? Ook wil de politie graag in contact komen met de onbekende bestuurder van de auto die reed in een zwarte Golf 5. Bel dan de recherche van Bureau Laak via 0900-8844. Liever anoniem? Bel de M-lijn via 0800-7000.