Den Haag - 17-jarige Haagse beroofd, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Den Haag - 17-jarige Haagse beroofd, politie zoekt getuigen

Den Haag - Donderdag 31 oktober trok een nog onbekende man op het Helena van Doeverenplantsoen de telefoon uit de handen van een 17-jarig meisje uit Den Haag. De politie is op zoek naar getuigen.


Het meisje zat om 11.30 uur samen met een vriendin op een bankje in het plantsoen toen een jongeman kwam aanfietsen en de tijd vroeg. Het meisje liet hem de tijd zien op het scherm van haar mobiele telefoon. De jongeman trok de telefoon uit haar handen en fietste via de Glasblazerslaan weg in de richting van de Lange Beestenmarkt. 

Signalement

Van de verdachte is het volgende signalement bekend: ongeveer 19 jaar oud en 1.70m lang, een dik postuur en dik gezicht met stoppeltjesbaard, licht getint en opgeschoren haar. Hij droeg een donkerblauwe bodywarmer. 

Heeft u iets gezien? Bel 112

Bent u getuige geweest van deze straatroof of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek naar de dader van deze straatroof? Neem dan contact op met de politie van bureau Jan Hendrikstraat via telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.