Voorburg - Inbrekers op heterdaad betrapt | Regio15.nl

Voorburg - Inbrekers op heterdaad betrapt

Voorburg - Vrijdagavond 1 november omstreeks 20.00 uur hield de politie in de Louis Couperusstraat een 26-jarige woninginbreker aan.


Een bewoner van de Jacob van den Eyndestraat lag te slapen en werd wakker van een vreemd geluid. Terwijl hij polshoogte ging nemen, belde hij direct het alarmnummer 112. In de gang zag hij een vreemde man staan, die er direct vandoor ging. In de Louis Couperusstraat wisten agenten een 26-jarige Roemeen aan te houden. Omdat getuigen hadden gezien dat er twee mannen bij de woning weg waren gerend, zochten agenten met behulp van een helikopter naar de twee verdachte, maar tot nu toe zonder resultaat. 

Van deze verdachte is het volgende signalement bekend: lengte 1.70 – 1.75 mtr, licht getinte huidskleur, slank postuur. Hij droog een donkere baseballcap.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze woninginbraak of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de tweede? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Leidschendam-Voorburg via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het nummer 0800-7000.