Delft - Straatroof, recherche zoekt getuigen | Regio15.nl

Delft - Straatroof, recherche zoekt getuigen

Delft - Een 24-jarige Delftenaar raakte maandag 4 november om 19.45 uur gewond tijdens een straatroof op het Mijnbouwplein. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.



Het slachtoffer stond met drie mannen te chillen toen hij plotseling een klap kreeg. De Delftenaar viel op de grond en kreeg schoppen en klappen. De man liep enkele schaafwonden, een bloedneus en bulten op zijn hoofd op. Terwijl het slachtoffer op de grond lag beroofden de mannen hem van enkele persoonlijke eigendommen. De verdachten liepen via het Bauziethof in de richting van het centrum. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Signalement

Van de verdachten is het volgende signalement bekend.

Verdachte 1: Negroide man van 1.90 meter met kort zwart haar. De tanden van de man stonden scheef. Hij droeg een donkere broek en een zwarte Lacoste jas met capuchon. De jas had een witte rits en iets wits op de capuchon.

Verdachte 2: Negroide man van 2.05 meter met kort zwart kroes haar. Hij had een gouden tand in zijn boven gebit. De man droeg een blauw zwarte jas, een donkere broek en een donker kleurig vest met capuchon.

Verdachte 3: Negroide man in het donker gekleed. Mogelijk zijn de verdachten van Somalische afkomst.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.