Den Haag - Straatroof De Savornin Lohmanlaan, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Den Haag - Straatroof De Savornin Lohmanlaan, politie zoekt getuigen

Den Haag - Op klaarlichte dag beroofden nog onbekenden maandag 4 november omstreeks 15.15 uur een 59-jarige man van zijn persoonlijke bezittingen. Op de De Savornin Lohmanlaan werd het slachtoffer van zijn fiets getrokken en moest hij onder bedreiging van een mes zijn bezittingen afgeven.



Het slachtoffer was kort voor de beroving bij de bank geweest in de Alberdastraat. Toen hij op de De Savornin Lohmanlaan ter hoogte van de Daal en Bergselaan fietste, werd hij door twee mannen op een scooter met een mes bedreigd en van zijn fiets getrokken. Onder bedreiging van het mes moest het slachtoffer zijn persoonlijke bezittingen afgeven. De twee daders reden op een witte scooter zonder kentekenplaat.

Signalement

Signalement

Beide daders zijn mannen met een Zuid-Europees uiterlijk en in het zwart gekleed. Zij reden op een witte scooter zonder kentekenplaat.

Getuigen?

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Loosduinen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.