Delft - Man beroofd van telefoon | Regio15.nl

Delft - Man beroofd van telefoon

Delft - Een 18-jarige Hagenaar is vrijdag 1 november op klaarlichte dag op de Wateringsevest door drie tot nu toe onbekende mannen beroofd van zijn mobiele telefoon en geld. De politie zoekt getuigen.


Het slachtoffer liep omstreeks 11.00 uur met zijn telefoon in de hand op de Wateringsevest in de richting van de Phoenixstraat toen plotseling zijn telefoon uit zijn hand werd gerukt door een man. Direct hierop kwamen er nog twee mannen naar voren en eisten dat hij zijn zakken leegmaakte. Toen hij dit niet direct deed, kreeg het slachtoffer een elleboogstoot in zijn gezicht. De mannen haalden vervolgens de zakken van het slachtoffer leeg en renden weg. Het slachtoffer hield aan de overval een hersenschudding en een gekneusde kaak over.

Signalementen

De man die het slachtoffer een elleboogstoot gaf en de telefoon afgepakte, heeft een getinte huidskleur, is ca. 24 jaar oud, ca. 1.75 meter lang, heeft een breed postuur en gemillimeterd haar dat op het achterhoofd iets langer is. De man droeg een zwarte zonnebril, een grote zwarte spijkerbroek en een grote leren oversized zwarte jas met blokjes van het merk Kani. Aan de jas zat een capuchon met grijs bont.

De tweede man heeft een getinte huid, leeftijd ca. 21 jaar oud, lengte 1.70 meter. Ook hij had gemillimeterd haar. De verdachte droeg een donkerblauwe spijkerbroek en een donkerblauwe oversized jas met capuchon, waaraan bruin bont zat.

Ook de derde man  – ca. 26 jaar oud en ongeveer 1.90 meter lang - heeft een getinte huid. Zijn rastahaar was bij elkaar gebonden. De man was gekleed in een lange leren jas met capuchon en een donkerblauwe spijkerbroek.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze beroving of hebt u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Deft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het nummer 0800-7000.