Den Haag - Portemonnee gerold tijdens knuffelactie | Regio15.nl

Den Haag - Portemonnee gerold tijdens knuffelactie

Den Haag - Twee nog onbekende mannen beroofden vermoedelijk donderdag 7 november een 59-jarige Hagenaar van zijn portemonnee op de Elandstraat middels een babbeltruc.


Het slachtoffer liep rond 16.50 uur op de Elandstraat ter hoogte van de Albert Heijn, toen er opeens een man naast hem kwam lopen. Uit het niets knuffelde de man het slachtoffer innig en weigerde hem los te laten. Een tweede man kwam vervolgens in beeld. Hij zette het boodschappenkarretje voor het slachtoffer weg en liep vervolgens samen met de eerste verdachte weg in de richting van Elandstraat. Toen het slachtoffer thuis kwan merkte hij dat zijn portemonnee was gestolen. De portemonnee is vermoedelijk gestolen, toen het slachtoffer werd geknuffeld.

Signalement

De verdachte die het slachtoffer knuffelde heeft een blanke huidskleur en is niet van Nederlandse afkomst. Hij sprak in een onbekende taal. Hij is ongeveer 50 jaar oud, 1.60 m. lang en heeft grijs haar. Van de tweede verdachte is slechts bekend dat hij ongeveer 2.00 m. lang is.

Tips? Bel de politie!

Heeft u getuige geweest van deze zakkenrollerij/babbeltruc? Of heeft u informatie die de politie kan helpen met het onderzoek en het vinden van de daders? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Karnebeek via 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan! Bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.