Den Haag - Heterdaad woninginbraak, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Den Haag - Heterdaad woninginbraak, politie zoekt getuigen

Den Haag - De politie hield in de nacht van maandag 11 op zondag 12 november op heterdaad een 20-jarige Hagenaar aan op verdenking van inbraak in een woning.


Agenten in burger zagen op de Joris van der Haagenstraat in Den Haag drie jongens lopen. Het drietal gedroeg zich verdacht en de agenten besloten de jongens te volgen. Na een tijdje hoorden de agenten inbraakgeluiden uit de directe omgeving waar de jongens zich ophielden. De agenten maakten zich kenbaar als politie, maar de jongens probeerden te ontkomen. De 20-jarige Hagenaar kon worden aangehouden. Een andere verdachte verzette zich hevig bij zijn aanhouding en wist na een worsteling te ontkomen. Ook de derde verdachte wist zich aan zijn aanhouding te onttrekken.

Signalement

Van één verdachte is een goed signalement bekend:

licht getinte man
Turks of Marokkaanse afkomst
rond de 20 jaar oud
mager gezicht
normaal postuur
zwart opgeschoren haar
geen gezichtbeharing
opvallende wenkbrauwen, niet dik maar ook niet dun
zwarte jas met witte capuchon eronder
lichtblauwe spijkerbroek

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van inbraak of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau De Heemstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.