Rijswijk - Hennepkwekerij in bedrijfspand | Regio15.nl

Rijswijk - Hennepkwekerij in bedrijfspand

Rijswijk - In een bedrijfspand aan de Snellerstraat trof de politie woensdag 13 november een hennepkwekerij met 414 planten aan. De politie ontmantelde de kwekerij en stelt een nader onderzoek in.



Een voorbijganger zag om 05.30 uur dat van het pand een deur openstond. Bij nader onderzoek bleek in de verder lege kantoorhal een hennepkwekerij te zijn opgericht. In het pand waren verder geen personen aanwezig. De politie ontmantelde de kwekerij met 414 hennepplanten en stelt een onderzoek naar de eigenaar of gebruiker van het pand in.

Foto Tino van Dam (c)

Hennepkwekerijen

De politie treedt hard op tegen hennepteelt. Hennepkwekerijen zijn gevaarlijk en veroorzaken veel schade en overlast door lekkage en stank. Vaak wordt er illegaal stroom afgetapt, wat kan leiden tot brandgevaarlijke situaties. De politie ontmantelt na onderzoek direct de hennepkwekerij. Heeft u vermoedens van een kwekerij bij u in de buurt dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Wilt u uw melding anoniem doorgeven, bel dan met de meldlijn 'Meld Misdaad Anoniem' via 0800-7000.

Deel artikel op: Stuur door: