Zoetermeer - Auto gestolen en in de brand gestoken op de Buytenparklaan | Regio15.nl

Zoetermeer - Auto gestolen en in de brand gestoken op de Buytenparklaan

Zoetermeer - De politie trof dinsdagavond 19 november een brandende auto aan op de Buytenparklaan in Zoetermeer. Onderzoek wees uit dat de auto vermoedelijk in brand is gestoken. De politie zoekt getuigen.


De politie ontving om 22.30 uur een melding dat de bewuste auto in de brand stond en ging ter plekke. De brandweer heeft aldaar de brand geblust en een onderzoek ingesteld. Uit het onderzoek kwam naar voren dat het voertuig gestolen was en volgens vermoedelijk in brand gestoken. Politieagenten achterhaalden de identiteit van de eigenaresse van de auto en brachten haar een bezoekje. Zij gaf aan dat ze de auto om 16.30 uur voor haar woning aan de Heijermanshove had geparkeerd. Ze had de auto nog niet gemist. De politie zoekt getuigen.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van de autodiefstal of van de brandstichting? Of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.