Den Haag - Straatroof tramhalte Copernicusplein, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Den Haag - Straatroof tramhalte Copernicusplein, politie zoekt getuigen

Den Haag - Een nog onbekende man beroofde dinsdag 26 november een 21-jarige Haagse van haar tas in de tram op het Copernicusplein. De verdachte rukte de tas uit haar handen en verliet toen de tram. De politie zoekt getuigen.


Het slachtoffer zat rond 19.40 uur in tram 12 in de richting van het Valkenboskwartier. Ze zat met haar tas op schoot toen de tram stopte bij de halte Copernicusplein. Op het moment dat de tramdeuren bijna sluiten, pakte de nog onbekende verdachte de tas van haar schoot en gaat ervandoor. De vrouw rent er nog achteraan maar raakt hen kwijt op de Galileistraat in de richting van de Beeklaan. Ze heeft vervolgens de politie gebeld. Zij troffen in de nabije omgeving de verdachte niet meer aan. De tas werd wel, zonder portemonnee, teruggevonden door een omstander. De politie is op zoek naar getuigen.

Signalement

De verdachte heeft vermoedelijk een Noord-Afrikaanse afkomst. Hij heeft een lichtgetinte huidskleur, is ongeveer 1.90 m. lang en heeft kort zwart haar met krulletjes. Hij droeg een donkere jas.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze beroving? Of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Segbroek via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.