Delft - Twee mannen vernielen politieauto en mishandelen getuige | Regio15.nl

Delft - Twee mannen vernielen politieauto en mishandelen getuige

Delft - Twee nog onbekende mannen hebben vrijdag 29 november een politieauto vernield op de Diepenbrockstraat. Een 14-jarige omstander die de verdachten te werk zag gaan, werd mishandeld.


Politieagenten hadden hun voertuig geparkeerd op de Diepenbrockstraat om een aangifte op te nemen bij een bewoner aldaar naar aanleiding van een woninginbraak. Na enkele minuten werd aangebeld bij de woning, waarop een politieagent de deur opende. Voor de woning stond het 14-jarige slachtoffer, een Delftenaar. Hij verklaarde dat hij twee mannen had betrapt die een politievoertuig hadden vernield. Toen de verdachten hem zagen staan, mishandelden ze hem. Buiten troffen agenten inderdaad hun vernielde voertuig aan. De achterruit was ingegooid. De politie onderzoekt de zaak. Het slachtoffer raakte lichtgewond en is naar het ziekenhuis vervoerd ter controle.

Signalement

De verdachten hebben een donkere huidskleur. Zij droegen donkere kleding, een bivakmuts en handschoenen gedurende de vernieling en mishandeling. Ze waren ongeveer 1.70 m. à 1.75 m. lang

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze vernieling en/of mishandeling? Of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.