Den Haag - Getuigenoproep: bezorger beroofd van scooter | Regio15.nl

Den Haag - Getuigenoproep: bezorger beroofd van scooter

Den Haag - Een 20-jarige Hagenaar werd zaterdag 14 december op de Jaarsveldstraat beroofd van zijn bedrijfsscooter, op het moment dat hij een bestelling kwam afleveren. De recherche van Bureau Zuiderpark onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.


Omstreeks 20.45 uur kwam hij op de Jaarsveldstraat en belde aan bij het huisnummer waar hij de bestelling moest afleveren. Vanaf de hoek van de Jaarsveldstraat en de Werkhovenstraat werd hij aangeroepen door een man die daar vermoedelijk op hem heeft staan wachten. Ineens stond de man naast hem en eiste geld. Op het moment dat het slachtoffer aangaf geen geld bij zich te hebben, liep de jongen naar de scooter, die nog op de stoep stond. Toen het slachtoffer hem daarop aansprak, werd hij bedreigd met een vuurwapen, waarna de straatrover er op de scooter de Werkhovenstraat op reed in de richting van de Driebergenstraat. De scooter werd even later teruggevonden op de Werkhovenstraat: volgens een getuige was de verdachte ermee ten val gekomen en vervolgens rennend gevlucht. De bewoners waarbij het slachtoffer de bestelling moest afleveren, bleken geen bestelling te hebben geplaatst.

Van de straatrover zijn de volgende kenmerken bekend: blank, 20-30 jaar oud, 1.80m lang, normaal postuur, accentloos Nederlands.

Heeft u zaterdag iets gezien in de omgeving van de Jaarsveldstraat dat met deze beroving te maken kan hebben ofheeft u op een andere manier informatie die kan helpen de dader te vinden? Bel dan de recherche van Bureau Zuiderpark via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.