Den Haag - Drie aanhoudingen voor heling en bezit hennep | Regio15.nl

Den Haag - Drie aanhoudingen voor heling en bezit hennep

Den Haag - Agenten hebben in de nacht van zondag 22 december op maandag 23 december drie verdachten aangehouden ter zake heling en het bezit van hennep.


Surveillerende agenten zagen rond 00:30 uur een voertuig met een aanhanger rijden op de Donau. Zij zagen dat het knipperlicht van de auto niet functioneerde en gaven de bestuurder een stopteken. Op de aanhanger stond nog een andere auto. De agenten vroegen of zij in de voertuigen mochten kijken. Hier vonden zij diverse dure goederen, nog nieuw in de verpakking. De bestuurder kon geen goede verklaring geven voor deze bezittingen. De 48-jarige bestuurder zonder vaste woon- of verblijfplaats is aangehouden ter zake heling.

Tijdens de controle kwamen er twee bekenden van de verdachte langsrijden om te vertalen, daar de aangehouden verdachte zeer slecht Nederlands sprak. Agenten namen ook een kijkje in de laadruimte van dit voertuig. Daar troffen zij een vuilniszak met hennep aan. Daarop werden ook deze personen, een 30-jarige vrouw en een 28-jarige man, beiden zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn aangehouden ter zake het bezit van hennep. In hun fouillering werd ook nog een groot geldbedrag aangetroffen. De verdachten zitten nog vast en de recherche onderzoekt de zaak.