's-Gravenzande - Poging straatroof Langestraat, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

's-Gravenzande - Poging straatroof Langestraat, politie zoekt getuigen

's-Gravenzande - Een 22-jarige ’s-Gravenzandse werd zaterdag 21 december om 23.30 uur op de Langestraat slachtoffer van poging straatroof. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.


De ’s-Gravenzandse, werkzaam in een horecagelegenheid in ’s-Gravenzande, had op de Facebookpagina van haar bedrijf vermeld dat er die avond veel geld was opgehaald ten baten van Serious Request. Toen het slachtoffer even buiten liep, werd zij aangesproken door een man die geld eiste en de vrouw bedreigde met een mes. De ’s-Gravenzandse raakte in gevecht met de man en raakte tijdens de worsteling licht gewond. Het slachtoffer wist weg te rennen en waarschuwde vervolgens de politie. Agenten stelden in de omgeving een onderzoek in, maar troffen de verdachte niet meer aan. De verdachte heeft niets buitegemaakt. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Signalement

Van de verdachte is het volgende signalement bekend:

Blanke man van ongeveer 30 – 40 jaar, stevig postuur, gespierd met een lengte van ongeveer 1.80 meter. De man had kort haar, een breed blank gezicht en droeg donkere kleding.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze poging straatroof of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Westland via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.