Delft - Beroving, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Delft - Beroving, politie zoekt getuigen

Delft - Vier jongeren beroofden woensdag 25 december om 18.30 uur een 20-jarige Delftenaar van zijn portemonnee. De politie stelt een onderzoek in en zoekt getuigen.


Het slachtoffer had net een bestelling afgeleverd aan een adres aan de Koornmarkt toen hij weer verder wilde rijden. Op de Koornmarkt liepen op dat moment vier jongeren die hem tegen hielden. Het viertal beroofde de jongen van zijn portemonnee en reden daarna weg op twee fietsen.

Dader één:
Getinte Noord-Afrikaanse man, circa 20 jaar, vol gelaat, zwart haar, gezicht beharing, beginnende sikje, lengte 175 m., donker bruine glimmende jas, capuchon met bontkraag, tot boven de knie, spijkerbroek, witte sportschoenen.

Dader twee:
Eveneens getinte man, donkerder dan dader 1, veel haar in zijn nek, zwart haar, opvallend smal gezicht, dunne spitse lippen, leeftijd 20 jaar, lengte 1.80 mtr, lange blauwe glimmende jas, tot aan de knie, met capuchon met bont, spijkerbroek, witte sportschoenen. Hij reed op een zwarte halleluja fiets met een opvallende glimmende koplamp.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.