Den Haag - Bewoonster overloopt inbreker, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Den Haag - Bewoonster overloopt inbreker, politie zoekt getuigen

Den Haag - Een bewoonster van een woning op de Valkenboslaan overliep donderdag 26 december een nog onbekende man die in de woning inbrak. De recherche van bureau Segbroek onderzoekt de inbraak en is op zoek naar getuigen.


Een 17-jarige bewoonster van een woning aan de Valkenboslaan hoorde rond 20.00 uur vreemde geluiden in de woning op de tweede etage. Toen zij boven ging kijken, bleek een tussendeur op slot te zitten. Toen zij ging bellen voor hulp, ging plotseling de deur open en vluchtte er een nog onbekende man langs haar heen de woning uit. De inbreker nam een laptop en andere persoonlijke bezittingen uit de woning mee.

Signalement

Een blanke man, 1.85m lang, slank postuur en ongeveer 30 jaar oud. De man was gekleed in een zwarte gewatteerde jas met gestreepte mouwen en droeg een zwarte muts.

Oproep getuigen

Bent u getuige geweest van deze inbraak of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Segbroek via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.