Den Haag - Nog een verdachte vast na steekincident | Regio15.nl

Den Haag - Nog een verdachte vast na steekincident

Den Haag - Van de aangehouden verdachten die betrokken waren bij het steekincident van zaterdag 28 december in een horecagelegenheid aan het Spui zit er nog één vast.


Deze verdachte is 23 jaar. De anderen verdachten zijn inmiddels in vrijheid gesteld. Eén van de gewonde slachtoffers (35 jaar) ligt nog in het ziekenhuis.

Aan het einde van de vrijdagnacht kreeg de politie meerdere meldingen van een vechtpartij - steekincident in een horecagelegenheid aan het Spui. Toen de eerste politie-eenheden ter plaatse kwamen, bleek dat van de aanwezigen twee personen gewond waren geraakt. Eén van hen, een 35-jarige man, moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Een tweede man (22-jaar) kon ter plaatse en later aan het bureau worden behandeld. De politie hield inclusief de twee slachtoffers zeven verdachten in de leeftijd van 19, 22, 23, 28, 32, 35 en 40 jaar aan op verdenking van betrokkenheid bij het incident. In de horecagelegenheid werden enkele messen aangetroffen die veilig gesteld werden. Medewerkers van de forensische opsporing (FO) stelden een nader onderzoek in. De recherche zet het onderzoek naar de toedracht en de betrokkenheid van de aangehouden personen van het incident voort.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van dit incident heeft u informatie die de politie bij het achterhalen van de juiste toedracht? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Jan Hendrikstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.