Den Haag - Straatroof Franklinstraat, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Den Haag - Straatroof Franklinstraat, politie zoekt getuigen

Den Haag - De recherche van Bureau Segbroek is op zoek naar getuigen van een straatroof, nieuwjaarsdag omstreeks 21.20 uur op de Franklinstraat.


Een 23-jarige Apeldoornse kwam omstreeks 21.20 uur op de Conradkade uit tramlijn 3, met haar handtas en weekendtas. Eenmaal op de Franklinstraat, wordt zij vanachter benaderd door een man die direct haar handtas beetpakt. De vrouw was niet van plan haar tas zonder slag of stoot af te geven, waarna over en weer aan de tas getrokken werd. Uiteindelijk slaagde de man erin de tas uit de handen van de vrouw te rukken en ging er via de Regentesselaan vandoor in de richting van het Regentesseplein.

Signalement

Van de man is een uitgebreid signalement bekend: Noord-Afrikaans uiterlijk, 20 à  25 jaar oud, 1.80m lang, kortgeschoren kroeshaar, gaaf en redelijk smal gezicht, slank postuur, geen gezichtsbeharing en een verzorgd uiterlijk. Hij was gekleed in een kobaltblauwe bomberjas met stiksels. De jas was van een slimmende stof en had een capuchon zonder bont en was verder onbedrukt. De dader droeg een donkerblauwe spijkerbroek en sneakers.

Tips? Bel de politie!

Heeft u woensdag 1 januari iets gezien van deze beroving of denkt u te weten wie de dader met de opvallende jas zou kunnen zijn? Bel dan de recherche van Bureau Segbroek via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.