Den Haag - Ingebroken bij school aan de Landrestraat, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Den Haag - Ingebroken bij school aan de Landrestraat, politie zoekt getuigen

Den Haag - Nog onbekende personen braken woensdagochtend in de vroege uurtjes in bij een school aan de Landrestraat. Zij namen een tot nu toe onbekend aantal elektronische apparaten mee


Even na 04.00 uur ging het alarm van de betreffende school af. Zowel de politie als de beveiliging van de school werden gealarmeerd en gingen direct ter plaatse. In het pand werd direct duidelijk dat de kast met daarin laptops en andere elektronische apparaten was opengebroken. Het is niet duidelijk hoeveel er precies is weggenomen. Tevens is niet bekend of er sprake is van één of meerdere daders. De politie heeft enkele goederen in beslag genomen die vermoedelijk van de inbreker(s) afkomstig is/zijn. De politie doet hier onderzoek naar en is op zoek naar getuigen.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze inbraak of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Loosduinen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.