Den Haag, Delft - Dinsdag 4 maart in Team West | Regio15.nl

Den Haag, Delft - Dinsdag 4 maart in Team West

Den Haag, Delft - Dinsdag 4 maart is het regionale opsporingsprogramma Team West weer te zien vanaf 17.00 uur. Ook deze week vraagt de politie in het programma weer aandacht voor een aantal zaken.


Onder voorbehoud komen dinsdag de volgende zaken aan bod:

Overval HEMA De Savornin Lohmanplein

Vermoedelijk twee mannen overvielen zondag 23 februari kort na sluitingstijd het filiaal van de HEMA gelegen aan de De Savornin Lohmanplein in Den Haag. Het Twister overvallenteam onderzoekt de overval en laat in de uitzending beelden zien van de gemaskerde overvallers.

Overval CopieSjop Delft

Een gewapende en gemaskerde man overviel woensdag 19 februari kort voor middernacht de ‘Copie-sjop’ aan de Westvest in Delft. De recherche in Delft is dringend op zoek naar mensen die meer informatie hebben over zijn identiteit en toont beelden van de vermomde man.

Mishandeling en bedreiging Doubletstraat

De recherche van Bureau Jan Hendrikstraat onderzoekt een mishandeling en bedreiging op de Doubletstraat in Den Haag. Een 44-jarige Zoetermeerder werd op 26 januari door een hem onbekende man aangesproken en bedreigd met een mes, waarna de man hem een klap geeft en er vandoor gaat. Van de verdachte worden camerabeelden getoond.

Babbeltruc Fahrenheitstraat

Een inmiddels 82-jarige Hagenaar is begin november het slachtoffer geworden van een babbeltruc en daardoor een flink geldbedrag kwijtgeraakt. Terwijl hij zijn boodschappen afrekende bij de Albert Heijn aan de Fahrenheitstraat in Den Haag, werd zijn pincode afgekeken. Eenmaal buiten werd hij met een smoes afgeleid en zijn pinpas gestolen. Van de man die vervolgens geld opneemt met de pas, worden camerabeelden getoond.

Diefstal gevolgd door bedreiging

Een man die twee stelende supermarktbezoekers in een supermarkt aan de Stationsweg in Den Haag aanbood het pakje kaas wat zij wilden meenemen, voor hen te betalen, moest dat bekopen met een bedreiging. Van deze agressieve winkeldief worden camerabeelden getoond.

Diefstal pinpas dronken man

De recherche van Bureau Jan Hendrikstraat is op zoek naar de identiteit van een man die begin januari op slinkse wijze gebruik maakt van de beschonken toestand van zijn slachtoffer. Hij vroeg het slachtoffer de weg naar een hotel, eenmaal in dit hotel wist hij de pinpas van de beschonken man te stelen om daar vervolgens geld mee te pinnen.

Diefstal pas uit verpleeghuis

De recherche van Bureau Scheveningen hoopt dat iemand de man herkent die eind december geld pinde met een pas die was weggenomen uit een verpleeghuis.
Uit een kamer in verpleeghuis ‘Mechropa’ aan de Scheveningseweg in Den Haag werd eind december een pinpas weggenomen en vervolgens 3750 euro gepind.

Kort

In de rubriek met korte zaken onder meer twee mannen die gokkasten openbraken, een tasjesdief, een man die een iPhone wegnam bij het iCentre en twee te koop aangeboden trouwringen met inscriptie waar het bijpassende echtpaar van gezocht wordt.

Tips

Kijkers die tips hebben over de zaken uit de uitzending, kunnen contact opnemen met desbetreffende rechercheafdeling via nummer 0800-6070. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Uitzending

Team West wordt dinsdagavond uitgezonden om 17.00 uur op TV West en gedurende de avond en woensdag overdag nog een aantal keer herhaald. De zaken zijn vanaf dinsdagmiddag ook terug te zien op de websites www.politie.nl en www.teamwest.nl.