Noordwijk - Verdachten zware mishandeling aangehouden | Regio15.nl

Noordwijk - Verdachten zware mishandeling aangehouden

Noordwijk - De politie heeft dinsdag 4 maart in Den Haag twee verdachten aangehouden in verband met een zware mishandeling in het uitgaansgebied in Noordwijk in januari. Bij die mishandeling liep een 17-jarige jongen een gebroken kaak op.


Na een avondje stappen werd de 17-jarige Noordwijker in de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 januari zwaar mishandeld in de Abraham van Royenstraat. De recherche startte direct een onderzoek. Tijdens dat onderzoek werd duidelijk dat op beelden van bewakingscamera’s was te zien dat een aantal jonge mannen betrokken was bij de mishandeling.

Nadat de beelden waren getoond in het opsporingsprogramma Team West op TV West kreeg de politie een aantal tips. Deze tips en de resultaten van het rechercheonderzoek leidden dinsdag 4 maart tot de aanhouding een 19-jarige en een 20-jarige man in Den Haag. Zij zijn in verzekering gesteld en zitten in beperkingen. Dat betekent dat zij geen contact mogen hebben met de buitenwereld, maar wel met hun advocaat. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.