's-Gravenzande - Man (46) gewond geraakt bij verkeersongeval, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

's-Gravenzande - Man (46) gewond geraakt bij verkeersongeval, politie zoekt getuigen

's-Gravenzande - Een 46-jarige man raakte donderdag 6 maart gewond door een verkeersongeval op de Koningin Julianaweg in ’s-Gravenzande. De bestuurder van de auto waar die betrokken was bij het incident is spoorloos. De politie zoekt getuigen.


Het slachtoffer reed rond 17.10 uur op zijn scooter op de Woutersweg in de richting van ’s-Gravenzande. Eenmaal op de rotonde was hij aan het voorsorteren om de Koningin Julianaweg op te kunnen rijden. Op dat moment kwam een andere auto de rotonde opschieten, waardoor het slachtoffer enorm schrok. In zijn manoeuvre om de auto te ontwijken, kwam hij ten val, waar hij behoorlijk letsel aan over heeft gehouden. De politie is op zoek naar getuigen, om zo de identiteit van de andere bestuurder te achterhalen.

Signalement

De auto, een rode Toyota Corolla, kwam vanaf de Naaldwijkseweg de rotonde oprijden en is vermoedelijk de Koningin Julianaweg opgereden. Er is geen kenteken of signalement van de bestuurd(st)er bekend.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van dit ongeval? Of weet u er bij dit ongeval betrokken is geweest? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Westland via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.