Delft - Verdachten van diefstal uit trailer aangehouden | Regio15.nl

Delft - Verdachten van diefstal uit trailer aangehouden

Delft - De politie heeft woensdag 12 maart om 03.50 uur twee Delftenaren van 16 en 21 jaar aangehouden op verdenking van diefstal uit een trailer aan de Rotterdamseweg.


Een getuige had rond 03.35 uur twee personen overlopen nadat zijn honden hadden aangeslagen en bleven blaffen. De man nam poolshoogte en hoorde veel lawaai van omvallende spullen. De getuige zag een jongen wegrennen en hoorde nog een tweede persoon. De getuige is de jongen achterna gegaan die hij had gezien. Agenten die naar de locatie werden gestuurd, konden vervolgens op de Mekelweg deze 21-jarige verdachte aangehouden.

Na deze aanhouding is verder gezocht naar de tweede verdachte. Op de Heertjeslaan bij de kruising Rotterdamseweg zagen de agenten een persoon lopen die ze aanspraken. Dit was de 16-jarige verdachte, een bekende van de politie. De jongen hijgde en had een onsamenhangend verhaal. Op het moment dat werd verteld dat hij werd aangehouden, rende hij weg. Na een korte achtervolging werd hij gepepperd en aangehouden. De politie doet verder onderzoek.