Den Haag - Hoge snelheid bij verkeerscontrole | Regio15.nl

Den Haag - Hoge snelheid bij verkeerscontrole

Den Haag - Tijdens een snelheidscontrole door agenten van de verkeerspolitie kregen ruim 500 bestuurders een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 141 km/u op een weg waar 50 km/u is toegestaan.


Agenten controleerden afgelopen weekend met radarapparatuur en met een laser op de Generaal Spoorlaan in Rijswijk, de Binckhorstlaan en de Kijkduinsestraat in Den Haag, de Australieweg in Zoetermeer en op de Procincialeweg in Delft. Tijdens de controle passeerden ruim 7.000 voertuigen het controlepunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 141 km/u op een weg waar 50 km/u is toegestaan.

Ingevorderd

Tijdens de controle werden ruim 500 snelheidsovertredingen gemeten. Politieagenten hielden 54 bestuurders na een lasercontrole staande. Deze bestuurders kregen onmiddellijk een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid tijdens de lasercontrole bedroeg 124 km/u op een weg waar 70 km/u is toegestaan. Het rijbewijs van de bestuurder werd hier ingevorderd. De overige bestuurders krijgen binnenkort een boete thuis gestuurd.