Den Haag - Herkent u deze mogelijk gestolen goederen? | Regio15.nl

Den Haag - Herkent u deze mogelijk gestolen goederen?

Den Haag - De politie deed op 14 januari 2014 in totaal tien huiszoekingen in Den Haag Zuidwest bij verdachten van tientallen woninginbraken en nam daarbij een groot aantal vermoedelijk gestolen spullen in beslag.


Het onderzoeksteam is op zoek naar de rechtmatige eigenaren van een aantal van deze goederen, voornamelijk sieraden en tassen.

De politie hield in januari en maart in totaal vijftien verdachten aan in het kader van het onderzoek naar de activiteiten van een crimineel jeugdnetwerk in Den Haag Zuidwest, dat plaatsvindt onder leiding van het Openbaar Ministerie. Zij worden verdacht van onder meer tientallen woninginbraken, die in wisselende samenstelling werden gepleegd in 2012 en 2013. Met het vinden van meer rechtmatige eigenaren hoopt het onderzoeksteam nog meer woninginbraken te kunnen linken aan de aangehouden verdachten. 

Foto's van de goederen zijn te bekijken via deze link. Daarnaast zijn er ook een aantal video's van de goederen te bekijken via YouTube.

Herkent u iets?

Herkent u één of meer van de getoonde spullen als uw rechtmatige eigendom? Of weet u wie de rechtmatige eigenaren zijn? Bel dan met het Spectra-team van politie Beresteinlaan via 0900-8844.