Den Haag - Man aangehouden met meerdere gestolen goederen | Regio15.nl

Den Haag - Man aangehouden met meerdere gestolen goederen

Den Haag - De politie hield donderdag 27 maart een 33-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats aan die meerdere gestolen goederen bij zich had.


De politie kreeg donderdagavond om 23.00 uur een melding dat in het bos aan de Laan van Poot een man liep die een vuurwapen bij zich had. Agenten gingen direct naar de opgegeven locatie en spraken daar met een echtpaar dat tijdens het uitlaten van hun hond in het bos een vreemde man was tegen gekomen. De man riep dat hij een vuurwapen bij zich had en hij gedroeg zich erg agressief. De echtgenoot bleef bij de man staan, terwijl zijn echtgenote via 112 de politie waarschuwde.

Politiegenten die op de oproep reageerden, hielden de man vervolgens aan en brachten hem over naar het politiebureau. Daar bleek dat de man geen vuurwapen bij zich had. Wel troffen de agenten meerdere smartphones en een laptop bij hem aan. Onderzoek wees uit dat de smartphones en de laptop gestolen waren. De verdachte, een 33-jarige man zonder vaste woon- en of verblijfplaats, werd ingesloten.