Den Haag - Gezocht - Steekincident Wesselsstraat | Regio15.nl

Den Haag - Gezocht - Steekincident Wesselsstraat

Steekincident Wesselsstraat

Laatste update: 01-04-2014 | 17:00
Zaaknummer: 2014062142
Plaats delict: Den Haag

Een 33-jarige Haagse raakte vrijdag 28 maart rond 17.30 uur gewond bij een steekincident in de Wesselsstraat. De recherche van Bureau De Heemstraat onderzoekt de zaak en is op zoek de verdachte.

Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier

Het slachtoffer was vrijdag, even voor 17.30 uur, met een 64-jarige Hagenaar en een nog onbekende vrouw, aanwezig in een woning in de Wesselsstraat. Mogelijk ontstond er wat onenigheid in de woning. De Haagse verliet de woning en werd kort daarop in het portiek door de nog onbekende vrouw neergestoken op het moment dat zij met haar fiets uit de lift kwam.

Ambulancepersoneel bracht de 33-jarige Haagse naar het ziekenhuis. De politie hield in eerste instantie de Hagenaar als verdachte aan. Uit onderzoek bleek dat hij niets met het incident te maken had. Hij is weer in vrijheid gesteld en als getuige aangemerkt.

Van de verdachte ontbreekt nog ieder spoor. De vrouw heeft de roepnaam Sharona, dan wel gelijkend op deze naam. Zij is lichtgetint, vermoedelijk van Hindoestaanse afkomst, ongeveer 30 jaar, heeft een normaal postuur en een opvallend dikke buik. Zij heeft lang zwart haar in een paardenstaart. De vrouw droeg een grijze driekwart lange jas met zwarte knopen, een zwarte trainingsbroek met aan beide zijden een witte bies en zwarte sportschoenen met witte zolen. Zij had een zwarte handtas bij zich. Uit onderzoek is gebleken dat zij bij het incident mogelijk gewond raakte en vermoedelijk op het Hoflandplein in het openbaar vervoer stapte.

Vragen

Bent u getuige geweest van dit steekincident? Heeft u informatie over de nog onbekende vrouw? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau De Heemstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.

Afbeeldingen


w-Wesselstraat SBF 3654
 
w-Wesselstraat SBF 3673