Den Haag - Vrouw ernstig gewond na straatroof | Regio15.nl

Den Haag - Vrouw ernstig gewond na straatroof

Den Haag - Een 61-jarige vrouw raakte in de nacht van zondag 6 op maandag 7 april ernstig gewond toen ze beroofd werd door twee mannen op de Drieststraat. De mannen mishandelden de vrouw en gingen er met haar handtas vandoor.


Het slachtoffer, een Haagse, reed rond 00.40 uur met de tram vanaf de Beeklaan in de richting van haar huis. Bij de halte Buitentuinen stapte ze uit en vervolgde ze lopend haar weg in de richting van de Van Drieststraat. Ter hoogte van de Burgemeester Jansenstraat werd ze aangesproken daar twee mannen. Zonder enige aanleiding mishandelden ze de vrouw. Uiteindelijk gingen ze er met haar handtas vandoor in de richting van het Burgemeester Francoisplein. De vrouw raakte ernstig gewond en is door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Daar ligt zij op dit moment nog steeds met letsel aan haar hoofd. De politie is dringend op zoek naar getuigen.

Signalement

Er is slechts een summier signalement bekend van de verdachten. Het betreft twee mannen van ongeveer 1.70 m. à 1.75 m. lang. Ze hebben vermoedelijk een blanke huidskleur en waren donker gekleed.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze mishandeling en straatroof of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Loosduinen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.