Den Haag - Hulp gevraagd bij herkomst gestolen kleding | Regio15.nl

Den Haag - Hulp gevraagd bij herkomst gestolen kleding

Den Haag - De recherche van Bureau De Heemstraat is op zoek naar de herkomst van gestolen kleding dat agenten aantroffen in een woning.


Rechercheurs konden aan de hand van labels een groot deel van de kleding terugbrengen naar de winkel waar de kleding gestolen was. Bij wat laatste kledingstukken tasten de rechercheurs nog in het duister en vraagt het rechercheteam uw hulp.

Woensdagavond 23 april vond een grote handhavingsactie plaats in de wijk Transvaal. In een woning op de Delfstelaan troffen de Haagse Pandenbrigade en de politie, vuilniszakken aan met daarin een grote hoeveelheid, in sommige gevallen nog van prijs- en alarmlabels voorziene, merkkleding en parfums. De totale waarde van deze goederen bedraagt ongeveer € 16.000,-. De goederen zijn vermoedelijk afkomstig uit verschillende winkels in Den Haag maar ook uit andere plaatsen in Nederland en Duitsland.

Mogelijk is een deel van de artikelen direct bij de leverancier weggenomen.

Kleding

Tips? Bel de politie!

Herkent u de labels van de kleding en weet u waar de kleding verkocht wordt? Weet u bij welke winkel de kleding meegegeven wordt in dergelijke (plastic) tasjes? Of heeft u andere informatie die de recherche kan helpen bij dit onderzoek. Bel dan met de recherche van Bureau De Heemstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Gestolen kleding