Den Haag - Verdachten aangehouden voor woningoverval Meppelweg | Regio15.nl

Den Haag - Verdachten aangehouden voor woningoverval Meppelweg

Den Haag - De politie hield deze week drie verdachten aan voor de woningoverval op de Meppelweg gepleegd op woensdagavond 4 juni.


Een slachtoffer meldde op woensdag 4 juni rond 23:45 uur bij de politie dat hij in zijn woning aan de Meppelweg was overvallen door drie personen met vuurwapens. Agenten gingen direct met meerdere eenheden ter plaatse. In de woning zagen zij diverse verdovende middelen liggen.  De agenten hielden in de woning de vrouw en twee mannen (24, 29, 34) aan voor het bezit van de verdovende middelen. In de omgeving is gezocht naar de mogelijke daders van de woningoverval, maar de agenten troffen niemand meer aan.

De recherche hoorde alle betrokkenen en startte direct een diepgaand onderzoek naar de verdachten van de woningoverval. Dat resulteerde in de aanhouding van een 21-jarige Rotterdammer op dinsdag 10 juni in het centrum van Den Haag. Door deze aanhouding kwam het onderzoek in een stroomversnelling waardoor op woensdag 11 juni nog twee verdachten konden worden aangehouden, twee 22-jarige mannen, uit Leidschendam en Delft. De verdachten zijn in verzekering gesteld en worden vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. De politie gaat verder met het onderzoek en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.