Leiden, Bodegraven, Noordwijk, Den Haag, Rijswijk, Lisse, Wassenaar - Dinsdag in Team West | Regio15.nl

Leiden, Bodegraven, Noordwijk, Den Haag, Rijswijk, Lisse, Wassenaar - Dinsdag in Team West

Leiden, Bodegraven, Noordwijk, Den Haag, Rijswijk, Lisse, Wassenaar - De politie vraagt dinsdag 24 juni in het regionale opsporingsprogramma Team West weer de aandacht voor een aantal misdrijven uit de regio.


In het programma, onder voorbehoud, aandacht voor de volgende zaken:

Dodelijk schietincident Den Haag

Politieagenten troffen woensdagavond 18 juni een 41-jarige man aan in een woning aan de Beverweerdstraat. Hij bleek te zijn neergeschoten en was overleden. Een Team Grootschalige Opsporing doet onderzoek naar de dader(s) en de toedracht van het schietincident.

Woningoverval Bodegraven

Twee nog onbekende mannen overvielen woensdag 11 juli rond 01.45u een woning aan de Kerkstraat. De vrouw des huizes werd met geweld overmeesterd, maar zij wist te ontsnappen door uit een raam te springen. Door de val raakte ze gewond en kon ze niet meer opstaan, waarna de verdachten haar buiten verder mishandelden. De politie is op zoek naar getuigen van deze gewelddadige overval. Heeft u informatie die de politie kan helpen?

Overval snackbar Leiden

Een nog onbekende man overviel donderdag 5 juni rond 21.30 uur een snackbar aan de Haarlemmerstraat. De eigenaar van de winkel was op dat moment alleen in de zaak en er ontstond een worsteling tussen hem en de verdachte. Toen de snackbareigenaar op hulp riep, liep de overvaller direct weg. In de uitzending worden beelden getoond van de verdachte. Kent of herkent u hem?

Brandstichting ligbedjes Scheveningen

Een grote stapel ligbedjes vatte vrijdag 6 juni vlam bij een strandtent op de Strandweg in Scheveningen, Den Haag. Nadat de brand geblust was, concludeerde de brandweer dat er sprake is van brandstichting. Hoewel de politie al veel aandacht heeft gevraagd voor deze zaak, zijn de verdachten nog niet gevonden. Heeft u informatie die de politie kan helpen met het onderzoek?

Mishandeling The Champ Noordwijk

Twee groepen jongeren raakten zondagochtend 16 maart slaags met elkaar in uitgaansgelegenheid The Champ in Noordwijk. Tijdens en kort na het incident wisten agenten al twee verdachten aan te houden, maar de politie is nog steeds op zoek naar een derde verdachte. In de uitzending worden beelden van de verdachte getoond.

Inbraak bedrijf Burgemeester Elsenlaan in Rijswijk

Twee nog onbekende mannen braken in de nacht van maandag 21 op dinsdag 22 april in bij een bedrijfspand aan de Burgemeester Elsenlaan in Rijswijk. Hoewel de mannen flink hun best hadden gedaan om het pand in te komen (meerdere deuren waren opgebroken), namen zij geen goederen mee uit het pand. Kent of herkent u de verdachte(n)?

Zakkenrollerij Lisse

Een winkelende vrouw werd woensdag 9 april het slachtoffer van zakkenrollerij bij supermarktketen Albert Heijn op de Blokhuis in Lisse. In een onbewaakt moment rolde een nog onbekende man het slachtoffer.

Zakkenrolsters meerdere keren actief Rijswijk en Scheveningen

Een drietal vrouwen wordt verantwoordelijk gehouden voor een reeks zakkenrollerijen die op dinsdag 15 april plaatsvonden in verschillende winkels Scheveningen en Rijswijk. De politie heeft camerabeelden van de verdachte en hoopt dat kijkers van het opsporingsprogramma Team West haar verder kan helpen.

Diefstal fiets Wassenaar

Een nog onbekende man stal zaterdag 24 mei in de vroege uurtjes een fiets vanaf het terrein van Camping Duinhorst in Wassenaar. De eigenaresse van de fiets ontdekte de diefstal toen zij ’s ochtends wakker werd. Er zijn camerabeelden waarop te zien is dat een man rond 05.35 uur het campingterrein afloopt met de fiets. Kent of herkent u de verdachte?

Tips

Kijkers die tips hebben over de zaken uit de uitzending, kunnen contact opnemen met desbetreffende rechercheafdeling via nummer 0800-6070. Liever anoniem? Dat kan! Bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Uitzending

Team West wordt dinsdagavond uitgezonden om 17.00 uur op TV West en gedurende de avond en woensdag overdag nog een aantal keer herhaald. De zaken zijn vanaf dinsdagmiddag ook terug te zien op de websites www.politie.nl en www.teamwest.nl.