Den Haag, Delft, Alphen ad Rijn, Schoonhoven, Bodegraven, Leiden, Zoetermeer - Dinsdag in Team West | Regio15.nl

Den Haag, Delft, Alphen ad Rijn, Schoonhoven, Bodegraven, Leiden, Zoetermeer - Dinsdag in Team West

Den Haag, Delft, Alphen ad Rijn, Schoonhoven, Bodegraven, Leiden, Zoetermeer - Zoals iedere dinsdag hoopt de politie weer misdrijven op te kunnen lossen met hulp van kijkers uit de regio.


Dinsdag 2 december komen daarom in het regionale opsporingsprogramma Team West de volgende zaken, onder voorbehoud, aan bod in de uitzending:

Woningoverval Cesar Franckrode Zoetermeer
Op woensdag 19 november omstreeks doet een bewoner van de CesarFranckrode, de voordeur open, om zijn kat binnen te laten. Op het moment debewoner weer naar binnen wil, wordt hij gelijk van achteren aangevallen. Hijwordt geslagen met een pistool en vastgetaped. Ook wordt zijn vrouwvastgebonden. De twee daders doorzoeken de hele woning. Ze zijn op zoek naargeld en wiet. De daders nemen een paar honderd voorgedraaide joints mee en ookde auto van het slachtoffer, een nieuw model Renault Twingo, wit met een rodestreep.

De auto is later teruggevonden in Zoetermeer bij tennisparkBuytenwegh.

Mishandeling Middelstegracht Leiden

De poltie zoekt getuigen van een verkeersruzie die dinsdag 18 november rond18.00 uur ter hoogte van het Van der Lubbehof plaatsvond. Hierbij werd een vrouwdoor een nog onbekende man mishandeld.

Straatroof Johan de Wittstraat Bodegraven
Op donderdag 13 november omstreeks 02.30 uur sluit de eigenaar van deloungebar aan de Willemstraat zijn zaak. Hij loopt dan naar de Johan deWittstraat, waar blijkt dat twee mannen met witte maskers hem opwachten. Demannen pakken hem vast en meishandelen hem net zo lang tot hij zijn dagopbrengstafgeeft.

Inbraak juwelier Schoonhoven

In de nacht van donderdag 19 op donderdag 20 november werd er doorvermoedelijk drie daders ingebroken in de juwelier aan de Lopikerstraat. Ondankseen massale zoektocht van verschillende politie-eenheden werden de drieverdachten niet meer gevonden.
Omstreeks 04.00 uur kreeg de politie een inbraakmelding van de juwelier. Toenagenten ter plaatse kwamen, bleek dat de voordeur van de juwelierszaak wasopengebroken. Omstanders meldden de agenten dat er drie daders waren weggerenden in een auto waren weggereden.

Inbraak Groenoord Alphen

Op vrijdag 17 oktober 2014 tussen 14:30 uur en 14:45 uur, werd er ingebrokenin een woning de Groenoord te Alphen aan den Rijn. De man kwam de woning binnenvia de schuur die aan de woning vastzit door het slot te forceren. In de woningwaren echter vier camera's aanwezig, waardoor de inbraak is gefilmd en de dadergoed in beeld komt.

Diefstal pas ziekenhuis Delft

Op dinsdag 30 september lag het slachtoffer in een Delfts ziekenhuis. Deportemonnee van de vrouw lag in haar kamer in een niet afgesloten locker. Bijterugkomst op haar kamer was de locker open en was de portemonnee, met daarinonder andere geld en bankpassen, weggenomen.

Poging inbraak Schalk Burgerstraat Den Haag

Woensdag 22 oktober omstreeks 18.35 uur hoort een bewoner van de SchalkBurgerstraat breekgeluiden bij de voordeur van zijn buurman. Wanneer hij gaatkijken, ziet hij twee mannen schrikken en weglopen. Van de twee mannen maakt hijeen foto.

Kopen ring met gestolen pas Den Haag

Op maandag 28 juli omstreeks 15.15 uur, parkeerd aangeefster haar auto op deVan der Kunstraat in Den Haag Ze betaald haar parkeerkaart met haar pinpas enook pint zij nog een keer bij Prenatal. Kennelijk wordt hier haar pincodeafgekeken en even later blijkt haar pas te zijn gerold.

Uitzending

Team West is dinsdag om 18.00 uur te zien op TV West. hetprogramma wordt 's avonds en woensdag overdag een aantal keer herhaald en is ookterug te zien op de website van TV West,www.omroepwest.nl