Den Haag - Politie dringend op zoek naar bestuurder van grijze BMW | Regio15.nl

Den Haag - Politie dringend op zoek naar bestuurder van grijze BMW

Den Haag - De recherche van Bureau Zuiderpark is dringend op zoek naar de eigenaar/bestuurder van een grijze BMW die gisteren op de Fruitweg omstreeks 19.40 uur klem gereden werd door twee personen in een zwarte Seat Ibiza.


De man uit de BMW werd geschopt en geslagen en vermoedelijk gedwongen op de bijrijdersstoel plaats te nemen, waarna één van de personen uit de Seat in de BMW wegreed. Sindsdien ontbreekt elk spoor. De politie komt graag in contact met getuigen.

De politie hield één 26-jarige Hagenaar aan als verdachte kort na hetincident, de man zit nog vast voor verhoor. Zijn rol en betrokkenheid is op ditmoment nog niet duidelijk. Vooralsnog heeft het rechercheonderzoek deindentiteit van de man in de grijze BMW niet kunnen achterhalen.

Tips? Bel de politie!

Heeft u iets gezien op de Fruitweg? Weet u wie de eigenaar is van de grijzeBMW of mist u iemand in uw omgeving in bezit van een grijze BMW neem dan zo snelmogelijk contact op met de recherche van Bureau Zuiderpark via 0900 8844. LieverAnoniem? Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.