Den Haag - Brute overval op man in woning | Regio15.nl

Den Haag - Brute overval op man in woning

Den Haag - Drie nog onbekende mannen overvielen in de nacht van maandag 1 op dinsdag 2 december een 34-jarige Hagenaar in zijn woning aan de Van Musschenbroekstraat. De politie zoekt getuigen.


Het slachtoffer kwam rond 04.00 uur thuis en wilde zijn voordeuropenen, toen de mannen uit het niets opdoken. Ze bedreigden hem met wapens enwerkten hem de woning in. Hier werd het slachtoffer in bedwang gehouden door éénvan de verdachten, terwijl de andere mannen de woning doorzochten. Na enige tijdvertrokken de mannen met een geldbedrag en wat persoonlijke goederen van hetslachtoffer. Na enige tijd wist de man de politie te alarmeren, welke in denabije omgeving nog gezocht naar de verdachten. Deze werden niet meeraangetroffen.

Signalement

Er is slechts een summier signalement bekend van de verdachten.De mannen hebben allen een getinte huidskleur en kortgeschoren haar. Deverdachte die de man als eerst confronteerde was zo’n 1.85 m. lang, tussen de 20en 26 jaar oud, droeg een lichtbruine jas en had geen gezichtsbeharing. Eenandere verdachte droeg witte Nike-schoenen. De mannen spraken in de Spaanse taalmet elkaar.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politiekan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met hetTwisterteam, het overvallenteam van de politie via 0900-8844. Liever anoniem?Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.