Delft - Getuigen beroving voor tankstation gezocht | Regio15.nl

Delft - Getuigen beroving voor tankstation gezocht


Delft - De politie zoekt getuigen van een beroving op het terrein van een benzinestation aan de Westlandseweg op zaterdag 13 december.

Rond 22.50 uur waren medewerkers van het tankstation aan deWestlandseweg bezig met het afsluiten van de zaak. Een onbekende man kwam hetterrein van het benzinestation op fietsen. Hij bedreigde een medewerker die voorde zaak stond met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en eiste geld. Metenkele persoonlijke bezittingen van de medewerker is hij er op de fiets vandoorgegaan in de richting van Rijswijk. De 20-jarige medewerker achtervolgde deverdachte korte tijd, maar raakte hem kwijt. Er raakte niemand gewond. Depolitie heeft meteen in de omgeving een onderzoek ingesteld.

Signalement

De verdachte is tussen de 20 en 25 jaar oud, heeft een donkerehuidskleur en droeg een zwarte jas met capuchon en bontkraag. Meerbijzonderheden zijn niet bekend.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatiedie de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contactop met de recherche van bureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan metMeld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.