Den Haag - Woningoverval Hazelaarstraat | Regio15.nl

Den Haag - Woningoverval Hazelaarstraat

Den Haag - Een 49-jarige vrouw is vrijdag 19 december het slachtoffer geworden van een overval op haar woning, gepleegd door vermoedelijk twee nog onbekende mannen. De politie onderzoekt de overval en is op zoek naar getuigen.


Omstreeks 18:45 uur werd er bij de woning aangebeld. Toen het slachtoffer open deed drongen de overvallers met veel geweld de woning binnen en mishandelden de vrouw. Ze doorzochten in korte tijd de woning. Hierna vluchtten ze in onbekende richting. De vrouw belde de politie, die in de omgeving naar de overvallers zocht, maar deze niet meer aantrof. De vrouw werd in het ziekenhuis behandeld aan haar verwondingen. Het is nog onbekend of de overvallers iets mee hebben genomen uit de woning.

Signalement

Van één van de overvallers is een summier signalement beschikbaar. Deze man had een donkere huidskleur, was rond de 25 jaar en droeg een witte trui met capuchon en een donkere broek.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u anderszin informatie diekan helpen bij het opsporen van de overvallers? Bel dan met de recherche vanpolitie Segbroek via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.