Den Haag - Autokraker op heterdaad betrapt | Regio15.nl

Den Haag - Autokraker op heterdaad betrapt

Den Haag - Dankzij oplettende getuigen kon de politie zondag 21 december aan het begin van de avond een 21-jarige Hagenaar aanhouden die op heterdaad was betrapt bij een inbraak in een auto.


De eigenaresse van een auto zag zondagavond rond kwart over zes hoe een manin haar auto, die op de Datheenstraat stond,  inbrak. Zij belde direct 112 engaf het signalement van de verdachte door. Agenten die op de melding reageerden,zagen op de Westduinweg een man lopen die aan het opgegeven signalement voldeed.Toen de agenten hem aan wilden spreken, rende hij hard weg via de Douzastraat ende Burgemeester Van der Werffstraat. Daar vertelde een tweede getuige dat de manover het hek van de school was geklommen. Op het schoolplein hielden de agentenvervolgens de verdachte, een 21-jarige Hagenaar, aan. 

Heeft u informatie? Bel de politie!

De politie is blij met de doortastende getuigen die niet aarzelden om 112 tebellen en er zo voor zorgden dat de verdachte werd aangehouden. De politie stelteen onderzoek in en is op zoek naar andere getuigen die mogelijk de inbrekerhebben zien lopen in de omgeving van de Datheenstraat. Heeft u informatie belt udan met de recherche van politiebureau Scheveningen via 0900-8844.