Den Haag - Fietsen aangetroffen, politie zoekt eigenaren | Regio15.nl

Den Haag - Fietsen aangetroffen, politie zoekt eigenaren

Den Haag - Dankzij een oplettende getuige kon de politie zondagavond 21 december in de De Gheijnstraat twee personen aanhouden op verdenking van heling van gestolen fietsen.


De getuige zag zondagavond rond negen uur hoe een man uit een aanhanger vaneen auto in de De Gheijnstraat een fiets haalde en deze aan een andere persoongaf, die erop wegfietste. De getuige vertrouwde het niet en belde direct 112. Degewaarschuwde agenten troffen in de De Gheijnstraat de bewuste man en deauto met aanhanger aan. In de aanhanger lagen twee bijna nieuwe fietsen zondersloten. Hierop hielden de agenten de inzittenden van de auto, een 31-jarige manen een 20-jarige vrouw uit Roelofarendsveen aan. De fietsen zijn in beslaggenomen en de politie onderzoekt de herkomst van de fietsen.

Mist u uw fiets?

Woont u in de omgeving van de De Gheijnstraat en bent u sinds dit weekend uwfiets kwijt, neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Segbroek.Wellicht is een van de fietsen die in de aanhanger lagen van u. U kunt derecherche bereiken via telefoonnummer 0900-8844.

Ziet u iets verdachts? Bel 112!

De politie is blij met de doortastende getuige die niet aarzelde om 112 tebellen. Immers, het alarmnummer 112 is er voor spoedeisende hulp. Dus wanneeriemands leven in direct gevaar is, als iemand bijvoorbeeld zwaar gewond is endringend medische hulp nodig heeft. Maar ook  wanneer u getuige bent van eenmisdrijf. Bijvoorbeeld geweld, een inbraak of diefstal.