40-jarige verdachte aangehouden na vechtpartij | Regio15.nl

40-jarige verdachte aangehouden na vechtpartij

Rijswijk - De politie hield vrijdagavond 8 mei op de Laan van Zuid Hoorn een 40-jarige man aan en loste daarbij twee waarschuwingsschoten. De verdachte was kort daarvoor betrokken bij een vechtpartij aan de Oude Kustlijn.


Agenten kregen omstreeks 23.00 uur de melding dat er een vechtpartij gaande was bij een horecagelegenheid aan de Oude Kustlijn. Het zou om een langlopend conflict gaan in de relationele sfeer. De 40-jarige verdachte uit Den Haag, een bekende van politie, was inmiddels op een scooter vertrokken richting de Jan Thijssenweg. Daar had hij een aantal ramen ingegooid van een sportschool. Toegesnelde agenten wilde de man rond 23.30 uur op de Laan van Zuid Hoorn aanhouden en gaven de verdachte meerde keren aan dat hij op de grond moest gaan liggen. Dit weigerde hij waarbij hij op de agenten afliep. Daarop werden twee waarschuwingsschoten gelost waarna de verdachte kon worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Oproep getuigen

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze vechtpartij of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Neemt u dan contact op met de recherche via via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.