Beroving; politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Beroving; politie zoekt getuigen

Den Haag - Een 26-jarige Zoetermeerder werd woensdag 13 mei op de Plesmanlaan beroofd van een schoudertas met daarin een aanzienlijk geldbedrag. De recherche onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.


Het slachtoffer stopte woensdag omstreeks 11.30 uur met zijn auto bij een bankgebouw op de Plesmanlaan en wilde daar een groot geldbedrag afstorten. Op het moment dat de man in de richting van de stortkluis liep, kwamen er twee mannen op een scooter aanrijden die zijn schoudertasje van hem losrukten en daarmee wegreden in de richting van het Wethouder Fisherplantsoen.

Beide mannen zaten op een scooter en droegen een donkere integraalhelm. Mogelijk dat een van hen een capuchon en of een petje droeg.
Uit onderzoek bleek later dat de twee daders mogelijk vanaf de Engelse tuin langs de ijssalon in de richting van de Plesman waren gereden. De politie is een onderzoek gestart en is daarbij op zoek naar getuigen.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van Ypenburg-Leidschenveen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.