Vrouw beroofd van telefoon onder bedreiging vuurwapen | Regio15.nl

Vrouw beroofd van telefoon onder bedreiging vuurwapen

Den Haag - De recherche onderzoekt een incident van zondag 14 juni omstreeks 21.00 uur waarbij een onbekende man op de Reggestraat een 23-jarige Haagse beroofde van haar telefoon. Toen de vrouw de telefoon weigerde af te staan loste de man een schot, hierbij raakte niemand gewond.


Rond 21.00 uur ontving de politie een melding van een beroving op de Reggestraat. Al snel bleek dat bij het incident knallen gehoord waren, onderzoek wees uit dat er inderdaad geschoten was bij de beroving.

Het slachtoffer liep over straat toen de man op haar af kwam en haar van haar telefoon wilde beroven. De vrouw werkte niet mee waarop de man de vrouw bedreigde, daarbij hoorde zij knallen. Ze wist de politie te alarmeren. Die startten direct een onderzoek in de omgeving. De verdachte heeft de telefoon te pakken gekregen en ging er vandoor richting Weteringplein.

Signalement van de verdachte

Een donkere man van ongeveer 32 jaar oud, ongeveer 2 m lang, droeg een bruin/grijs t-shirt met lange mouwen.

Tips Bel de politie!

Heeft u iets gezien of gehoord dat de politie kan helpen bij het opsporen van de verdachte? Belt u dan met districtsrecherche van Den Haag Centrum via 0900 8844. Liever Anoniem? Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.