Verdachte rijdt in op politieagente | Regio15.nl

Verdachte rijdt in op politieagente

Den Haag - De recherche van Den Haag-West is op zoek naar getuigen die informatie hebben over het inrijden op een politieagente op woensdag 15 juli.


Agenten probeerden die woensdag tussen 18.30 uur en 19.00 uur een verdachte aan te houden op de Regentesselaan. Deze man, die verdacht wordt van een zedendelict, onttrok zich aan zijn aanhouding en reed weg in zijn auto, een bruin/beige Renault Capture met een Frans kenteken. Er ontstond een achtervolging en een agente in burger reed achter de verdachte aan. De achtervolging speelde zich af in de omgeving van de Regentesselaan, wijkpark de Verademing, en de Conradkade. De agente in burger toeterde herhaaldelijk om de aandacht van de vluchtende verdachte te trekken en om hem tot stoppen te bewegen.

Op de brug tussen de Conradkade en de Suezkade, ter hoogte van de Newtonstraat, reed de verdachte op haar in. Door opzij te springen voorkwam de agente dat zij werd aangereden.

Heeft u informatie of heeft u iets gezien, neem dan contact op met de Districts Recherche Den Haag West, via 0900-8844, liever anoniem dan via 0800-7000.