Getuigen van mishandeling gezocht | Regio15.nl

Getuigen van mishandeling gezocht

Zoetermeer - De politie zoekt getuigen van een mishandeling die op zondagavond 2 augustus plaats vond op de Oostweg. Op die avond vond het Milan festival plaats in Zoetermeer.


Rond 19.20 uur liepen twee mannen, een 40-jarige man zonder vaste woonplaats en een 21-jarige Rotterdammer, op weg naar het festivalterrein via het fietspad van de Oostweg, toen er een donkerblauwe auto hen tegemoet kwam rijden en stopte. Uit de auto stapten drie inzittenden die één van de mannen aanspraken. Nadat dit op een woordenwisseling uitliep, vond er tussen hen een schermutseling plaats waarbij één van de inzittenden de 40-jarige man op het fietspad mishandelde en bedreigde. De gewaarschuwde politie hield kort daarna de vier inzittenden van de auto, mannen van 21 tot 33 jaar oud uit Rotterdam en Barendrecht, aan. Het slachtoffer raakte tijdens zijn aangifte aan het politiebureau onwel en werd vervoerd naar het ziekenhuis.

De recherche onderzoekt de toedracht van het incident en vraagt getuigen zich te melden. Tijdens de mishandeling was er veel publiek op de been vanwege het Milan festival en mogelijk is deze schermutseling opgevallen. Bent u getuige geweest van deze mishandeling of heeft u informatie? Neem dan contact op met de recherche van Bureau Zoetermeer via 0900-8844. Als u liever uw tip anoniem doorgeeft, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.