Inbreker op heterdaad aangehouden | Regio15.nl

Inbreker op heterdaad aangehouden

Den Haag - Een getuige belde de politie op zonderdag 16 augustus rond 11.30 uur dat er een man op een balkon klom bij een woning aan de Paulus Potterstraat. Agenten namen direct poolshoogte.


Agenten die als eerste bij de woning arriveerden zagen hoe de man de woning uitkwam via de achterzijde en daar nergens heen kon. De politie forceerde de deur en trof daar de verdwaasde bewoner die niet gemerkt had dat er bij hem ingebroken was. Ook troffen zij de verdachte, een 20-jarige man uit Madrid. De man is aangehouden en meegenomen naar het bureau. De man zal deze week voorkomen voor een Super Snel Recht zitting.

ZSM ziutting

ZSM 'zo slim, simpel, samen, snel en selectief mogelijk' maakt het mogelijk om verdachten van allerlei criminaliteit consequent en direct aan te pakken. In het ZSM-traject wordt, na aanhouding van de verdachte, zo spoedig mogelijk besloten welk afdoeningtraject de verdachte ingaat en waar mogelijk wordt ook direct een afdoeningbeslissing genomen. De tenuitvoerlegging van deze afdoening wordt ook meteen in gang gezet. Alle relevante justitiële partners hebben een rol in dit traject.