Diefstal telefoon; politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Diefstal telefoon; politie zoekt getuigen

Den Haag - In tramlijn 15 vond op dinsdagavond 18 augustus de diefstal van een telefoon plaats. De verdachte vluchtte daarna de tram uit. De politie zoekt getuigen van deze diefstal.


Rond 18.50 uur zat een 31-jarige vrouw uit Den Haag in tramlijn 15 ter hoogte van de halte Rijswijkseweg met de Jan van der Heijdenstraat toen een mannelijke passagier zich over haar heen boog. Omdat de vrouw dacht dat de man haar iets wilde vragen, had zij in eerste instantie geen argwaan. Meteen daarna trok hij echter haar telefoon uit haar handen en vluchtte hij de tram uit. Enkele getuigen zetten hierop de achtervolging in en renden de verdachte achterna via de Rijswijkseweg, de Eliasstraat en de Pasteurstraat. Hier verloren zij de verdachte uit het oog.
De verdachte is een licht getinte man van ongeveer 1.75m lang, met een slank postuur. Hij is tussen de 25 á 35 jaar oud en droeg een zwarte jas met capuchon en een spijkerbroek.

Tips? Bel de politie

De politie onderzoekt de beroving en vraagt met name de mannen die de verdachte hebben achtervolgd, te reageren. Bent u getuige geweest of heeft u informatie? Neem dan contact op met de recherche van Bureau Laak via 0900-8844. Als u liever uw tip anoniem doorgeeft, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.