Man mishandeld en van zijn geld beroofd | Regio15.nl

Man mishandeld en van zijn geld beroofd

Zoetermeer - Een 23-jarige man uit Zoetermeer werd op donderdag 20 augustus omstreeks 02.00 uur met bruut geweld van zijn geld beroofd. De politie zoekt getuigen.


Het slachtoffer liep omstreeks 02.00 uur op het Godfried Bomanspad. Toen hij ter hoogte van de fietsbrug bij de Voorweg liep kwam er een man op hem aflopen die hem direct in zijn gezicht sloeg. Achter het slachtoffer verscheen een man die hem een harde klap op zijn achterhoofd gaf. Er was ook nog een derde man bij. De beroving vond plaats bij de fietsbrug ter hoogte van de Voorweg. De mannen beroofde het slachtoffer van zijn geld en gingen er vervolgens vandoor over het fietspad richting de Menno ter Braakhove. Het slachtoffer liep een aantal gebroken tanden op.

Signalementen

Dader 1 is tussen de 18 en 20 jaar oud en heeft een Noord Afrikaans uiterlijk. Hij is ongeveer 1.90 meter lang en heeft zwart haar met korte krullen bovenop. Hij droeg een blauwe gewatteerde jas en een spijkerbroek.
Dader 2 is tussen de 18 en 20 jaar oud en heeft een Noord Afrikaans uiterlijk. Hij is ongeveer 1.75 meter lang en had zwart kort haar. Hij droeg die nacht een wit t-shirt met zwarte opdruk en een blauwe trainingsbroek met vermoelijk "Paris St. Germain" erop. Het leek erop alsof er een links bovenin het gebit van deze man een gat zat.
Dader 3 is tussen de 18 en 20 jaar oud met een Noord Afrikaans uiterlijk en is ongeveer 1.90 meter lang. Hij had zwart haar met opgeschoren zijkanten. Bovenop was zijn haar wat langer. Hij droeg een spijkerbroek met daarop een rood t-shirt met een wit t-shirt eronder.

Oproep getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben of meer informatie hebben die de poltitie kan helpen bij het onderzoek. U kunt contact opnemen met de recherche van Zoetermeer op 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.