Maaltijdbezorger op Zegwaartseweg beroofd van portemonnee | Regio15.nl

Maaltijdbezorger op Zegwaartseweg beroofd van portemonnee

Zoetermeer - Een 21-jarige maaltijdbezorger werd woensdag 19 augustus omstreeks 22.00 uur op de Zegwaartseweg beroofd van zijn portemonnee. Politie zoekt getuigen.


Het slachtoffer reed omstreeks 22.00 uur op de Zegwaartseweg ter hoogte van de kruising met het Kangoeroepad toen hij werd aangesproken door twee jongens. Direct werd het slachtoffer met geweld van zijn buideltas met opbrengst beroofd. De verdachten liepen vervolgens weg via het Kangoeroepad in de richting van de Edisonstraat.

Signalementen

Dader 1 droeg een trainingspak van het merk Adidas met blauwe strepen op de mouwen en een logo van Argentinië op de borst. Verder droeg hij een beigekleurig petje van het merk Gucci. Verdere gegevens van deze dader zijn onbekend.

Dader 2 droeg een zwarte lange jas tot aan zijn knieën met capuchon. Verdere gegevens van deze daders zijn niet bekend.

Oproep getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van deze beroving of die meer informatie hebben die de politie kan helpen bij dit onderzoek. Getuigen kunnen contact opnemen met de rechercehe van Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.