Drie verdachten straatroof aangehouden | Regio15.nl

Drie verdachten straatroof aangehouden

Den Haag - Drie jongens beroofden zondagavond 23 augustus een 29-jarige Hagenaar op de Loosduinsekade. Agenten hielden in de omgeving drie verdachten aan op basis van het opgegeven signalement.


Het slachtoffer stond omstreeks 22:00 uur bij de tramhalte ter hoogte van de La Reyweg te wachten, toen drie Noord-Afrikaanse uitziende jongens tussen de 18 en 20 jaar op hem af kwamen lopen. Ze trokken een halsketting van zijn nek en gaven de Hagenaar enkele klappen. De verdachten renden daarna weg over de Loosduinsekade in de richting van de Engelenburgstraat. Agenten hielden kort daarop drie verdachten uit Den Haag aan (17,18 en 20). De recherche onderzoekt hun betrokkenheid. Het slachtoffer liep letsel op aan zijn gezicht en is naar het ziekenhuis vervoerd.

Tips? Bel de politie!

Hebt u nog niet met de politie gesproken en bent u getuige geweest van deze beroving, of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Neemt u dan contact op met het straatroventeam van de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.